Kuvaamme elämän tärkeimmät vaiheetKuvaamamme valokuvat saat muistoksi monessa muodossaKuvauksiemme hinnastoOta yhteyttä, palvelemme mielellämme!Etusivu
Valokuva
Kuvahetki
Valokuva

Lapsikuvaus studiossa tai miljöössä

Armeijan kotiutuskuva

Tyylikäs kuva armeija-ajalta, sotilaspuvussa. Kuvasta mahdollista tilata taulu ja valokuvia lahjaksi.

Vaalikuva

Asetuksien mukainen vaalikuva käyttövalmiina korkearesoluutioisena tiedostona.

Hääkuvaus

Rakkaus on ihana asia! Kuva siitä on mukava muisto myös häävieraille. Studiokuvaus voidaan ottaa myös koekampauspäivänä, jolloin hääpäivänä ei tarvitse stressata studioon menoa. Toki kuvaamme myös vihkipaikalla ja hääjuhlassa, jolloin hääkuva voidaan ottaa tilausuuden lomassa. Neuvotellaan millainen kuva olisi teille sopivin.

Kihlaonnea!

Kihlakuva on mukava yllätys sukulaisille ja tuttaville. Kuvasta kannattaa tilata myös taulu muistoksi itselle. Kuva voi olla hyvinkin vapaamuotoinen, mikä vain parhaiten ilmentää teitä parina. Jutellaan lisää millainen olisi hyvä.

Ylioppilaskuvaus

Valmistuminen on yhden ison urakan päätös ja tärkeä muisto lähisukulaisille. Ylioppilaskuva voi olla persoonallinenkin, kuten harrastuksiin liittyvä kuva. Kuva voidaan ottaa myös miljöössä, mutta usein studiokuva on sään kannalta turvallisin valinta.

Rippikuvaus

Nuoruuden yksi päätösjuhla, jolloin aikuistuminen alkaa. Kuvat on kysytty muisto isovanhemmille. Tavallisesti kuvassa on rippinuori ja kukka, mutta sommittelu voi olla persoonallinenkin.

Passikuvaus

Passiin ja henkilökorttiin kannattaa valita sähköinen siirto suoraan poliisille, se löytyy jokaiselta poliisiasemalta ja on käytettävissä heti kuvaushetken jälkeen. Nykyään passin voi uusia myös netissä, jos sormenjäljet ovat jo poliisilla. Tähänkin sähköinen siirto on kätevä. Jos taas tarvitset kuvaa ajokorttiin, opiskelijakorttiin tai viisumiin, tulee valita paperiversio. Meiltä saat myös paperikuvat, jotka käyvät useimpiin maihin viisumikuvaksi ja poliisille kaikkiin lupiin kuvaksi. Erikoisviisumikuvissa koko on poikkeava, näitä tulee paketissa 1-9 kpl, riippuen koosta.

CV-kuvaus

Oma kuva omaan esittelyyn työhakemukseen tai ammattikuva nettisivuille. Sisältää sähköisen kuvan.

Tuotekuvaus

Nettikauppa tarvitsee myös hyvät tuotekuvat. Pienikokoiset normaalisti postitettavat tuotteet voidaan kuvata sarjatyönä. Yleisesti hyvä tuotekuva on valkotaustainen jolloin tuotekuvat sulautuvat valkotaustaiseen nettisivuun kätevästi. Sopimuksesta tuotekuvat voidaan tehdä mille tahansa taustalle, käyttötarkoituksen mukaan. Tuotekuvausta on tehty postimerkeistä teollisuusalueisiin, joten koolla ei ole väliä.

Dokumentaarinen kuvaus

Dokumentaarisesti kuvaaminen tarkoittaa tilaisuuden ikuistamista tilanteeseen puuttumatta. Yleensä tämä on hyvä tapa hääjuhlaan, hautaisiin, messuille, yritystilaisuuksiin jne. Kuvaushinta määräytyy kuluvan ajan ja matkan mukaan. Pakettiin kuuluu digitaaliset kuvat itselle täysin oikeuksin.

Kuvaamme elämän vaiheet

Kuvaukset vaihtelevat paikkakuntakohtaisesti.

Turussa studiokuvaukset ajanvarauksella, voitte ehdottaa sopivaa aikaa sähköpostitse.


Hääkuvaus

Valokuvaamo