Kuvaamme elämän tärkeimmät vaiheetKuvaamamme valokuvat saat muistoksi monessa muodossaKuvauksiemme hinnastoOta yhteyttä, palvelemme mielellämme!Etusivu
Valokuva
Kuvahetki
Valokuva

Ylioppilaskuvaus

Studiokuvaus

Ylioppilas ja rippikuvaukset ota kaveri mukaan ja saatte molemmat studiokuvauksen -20%.

Hääkuvaus studiossa 150€
Rippikuvaus 100€
Ylioppilaskuvaus 100€
Armeijakuva 50€
CV-kuvaus 40€
Vauvan passikuvat 30€*
*) tai lapsi joka ei istu itse, vauvat saavat aina sähköisen ja paperisen kuvan.

Mitä kuvaus sisältää? Paljon iloisia kuvia! Montako kuvaa? Digiaikana kuvien määrää ei tarvitse etukäteen päättää, kuvaamme niin paljon kuin on mielestämme tarpeeksi. CV-kuvissa riittää yksikin, mutta hääkuvauksessa niitä voi olla pitkän tapahtumarikkaan päivän jälkeen tuhansia. Kuvista voitte tilata paperikuvia ja kuvatuotteita, kuten vaikka Kuvahetken laadukkaita kuvatauluja.

Passikuvat

Valokuvaaja ottaa passikuvat viranomaismäärityksien mukaisesti. Kuva valmistetaan käsityönä, emme käytä automaatteja kuten useimmat liikkeet. Siksi pystymme valmistamaan kuvia ammattitaidolla ja tarkasti kaikkiin tarkoituksiin. Passikuvia on siis eri kokoisia ja taustaisia. Toimitustapojakin on erilaisia. Hinta määräytyy passikuvan tyypin mukaan.

Ilmoitathan kuvaajalle etukäteen mihin käyttöön kuva menee jos menee muualle kuin Suomen poliisille. Vauvojen, jotka eivät istu itse passikuvaukseen kuuluu aina sähköinen kuva poliisille ja paperikuva.


Hääkuvaus

Valokuvaamo